Hörde talas om Golf för vuxna på ett mingelparty, skaffade då denna golfbok, läste den och blev direkt fångad. På egen hand och på kort tid har jag lärt mig att slå bollarna mycket bättre än vad jag trodde var möjligt.

Janne Jingryd / medelhcp

Jag började spela golf i vuxen ålder och tog en hel del kurser och golfinstruktioner från olika professionella lärare, men utan framgång. Det största problemet jag hade var att jag inte kunde slå bollen tillräckligt långt. Sen gav min make mig boken Golf för vuxna som jag läste och kombinerade med några lektioner tillsammans med Sacke Frondelius. Efter 30 minuter slog jag mina bästa slag någonsin och jag ökade längden oerhört.

Helena Johansson / medelhcp

Svingen är helt otrolig men tack och lov, sann. Den har gett mig ett enkelt sätt att kontrollera min golfsving.

Patrik Dreveborn / medelhcp

Detta borde vara den enda ”Golfbibeln” för alla vuxna golfare. I den här boken hittade jag allt jag behövde för att spela bättre golf och för att kunna svinga helt obehindrat.

Ulf Jutaren / medelhcp

Jag började spela golf för något år sedan. Jag tog lektioner och läste instruktionsböcker. Jag läste Hogans bok så många gånger så att den till slut öppnade sig själv, men ändå förbättrades inte min golf något nämnvärt. När jag hörde talas om Golf för vuxna bestämde jag mig för att ge den en chans. Redan efter en vecka spelade jag bättre än jag trodde var möjligt. Mina slag är både rakare och längre! Nu har jag siktet inställt på riktigt låga scorer.

Fredrik Thorngren / singel hcp

Jag hade beslutat att ge upp golfen, det var hopplöst svårt att lära sig. Därför var det ett mirakel när jag hittade den här boken. Efter en kort period av träning så spelade jag min bästa golf någonsin och var mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig! Nu är golf det roligaste jag vet.

Tomas Wallenberg / medelhcp

Efter 5 minuters golfinstruktion så slog jag iväg några otroliga slag. Helt makalöst! Nu har jag bara min puttning kvar att förbättra.

Christian Emanuelsson / medelhcp

Min kropp var illa skadad i en trafikolycka. Efter år på olika sjukhus och totalt 57 operationer så sa läkarna att jag kunde glömma golfen. När jag hörde talas om Golf för vuxna kände jag ändå att jag måste testa denna nya sving. Efter några veckors försök och misslyckanden, märkte jag plötsligt hur jag kunde hantera klubborna igen – det var underbart! Idag är jag en glad golfspelare, har en stabil golfsving och jag spelar bättre än någonsin.

Matti Peter / singel hcp

Jag började spela som barn och tyckte den traditionella svingen var helt okej, men problemet för mig har varit att jag hade för mycket sidospinn på bollen (hook). Med denna nya sving kan jag producera raka slag utan att förlora någon distans och det fantastiska är att det är så enkelt och lätt att lära sig. Det är lättare än att baka kakor.

David Johansson / singel hcp

Att spela med den traditionella svingen var inte något alternativ för mig, det var för svårt att lära sig helt enkelt. Jag prövade då Golf för vuxna och sedan den dagen är jag en väldigt glad golfare med denna enplanssving.

Hans Andersson / medelhcp

Blev intresserad av att testa golf, fick av en slump höra talas om Golf för vuxna, köpte boken, läste, följde instruktionerna. På kort tid och på egen hand lärde jag mig att svinga jätte bra

Christina Wallin / medelhcp

Min golf var nere i det djupaste mörker, men efter att jag blivit introducerad i Golf för vuxna så får till och med proffsen se upp.

Anders Bengtsson