Vi har utvecklat Golfvärldens enklaste ENPLANS-SVING

De senaste femtio åren har medelgolfaren inte blivit bättre golfspelare. Detta är anmärkningsvärt med tanke på att det mesta inom golfsporten har utvecklats otroligt mycket. När all annan sport utvecklats saluför Golfindustrin fortfarande en svingteknik som lanserades på 1930-talet!

Efter flera års arbete med tester, analyser och träning har vi tillsammans med
PGA tränare, läkare, sportskadespecialist, sjukgymnaster och golfspelare på olika nivåer utvecklat en mycket enklare och naturligare golfsving.

Under ett antal år arbetade vi med att förenkla och förfina golfsvingen.
Vi har skalat bort många svåra och skadliga delar av den traditionella svingen, eftersom de är både onödiga och svåra att repetera. Nu anser vi oss kunna lära ut vår enplan-sving på ett enkelt och pedagogiskt sätt. 

Vi har haft grupper av nybörjare, medelhandicapare, låghandicapare samt elitspelare och fått väldigt bra gensvar. Vi ser att alla dessa grupper kan förbättra sig med hela eller delar av Golf för vuxnas koncept.

Vi är så övertygade om att den kommer att fungera för alla som ger den chansen. Det är lätt att lära sig svingen, den är skonsam att genomföra och framförallt är den enkel att repetera. Det är just det som kommer att göra dig nöjd! 

Golf för vuxna – en sving som är anpassad för vuxna

Konceptet Golf för vuxna är full ut anpassat för golfspelare som börjat som vuxna! Men det vi förstått så här i efterhand är att alla kan få bättre verkningsgrad med vår sving. Det finns exempel på duktiga juniorer som svingar med mycket Golf för vuxna i sin sving. Vår svingteknik finns med i utbildningen på vissa golfgymnasier och vi kan även se delar av tekniken hos flera av världens bästa spelare, tex Bryson DeChambeau

Sacke Frondelius grundaren av av Golf för vuxna – Lovar pengarna tillbaks om du inte är nöjd!

Johan Almgren PGA instruerar och inspirerar nyfiken publik!