Så här fungerar vår onlinekurs Bas plus

När du köper vår onlinekurs Bas Plus får du en komplett utbildning som lär dig allt du behöver veta om din nya och enkla enplans-sving. Utbildningen består av fyra olika filmer, som kommer finns tillgängliga på ditt konto på hemsidan. Ditt konto skapas med en gång efter att du lägger din beställning av onlinekursen och via mail får du uppgifter om inloggning.

Den första filmen finns tillgänglig omgående – följ länken på ditt orderkvitto under Visa kursen eller logga in på ditt konto på hemsidan. Därefter kommer de andra tre filmerna finnas tillgängliga på hemsidan med två dagars mellanrum så att du ska kunna träna på varje delavsnitt innan vi går vidare. Du kommer aviseras per mail när de resterande filmerna finns tillgängliga.

Till varje film får du dessutom tillgång till ett träningsprogram. På ett mycket pedagogiskt sätt beskriver dessa program hur du kan träna på de saker som vi går igenom i filmerna. Vi tar även upp de moment som kan gå fel i början och visar med tydliga animationer vad som är rätt och fel.

Vi är helt övertygade om att ditt golfspel kommer förbättras med din nya och enklare enplanssving! 

Faktum är att om du följer våra filmer och träningsprogram och om du mot förmodan inte är helt nöjd! så ger vi dig kostnadsfri support; läs mer om vår support här. 

Utöver de fyra filmerna och träningsprogrammet ingår även en svinganalys på just din sving. När du genomfört kursen och tränat på svingen är det kanske ändå någon fråga som dyker upp och då står vi beredda att ge dig feedback. Du filmar helt enkelt din sving och skickar den via epost till oss och bifogar de frågor som du har. Därefter kommer våra experter att titta på filmen och ge dig återkoppling inom 48 timmar.

Klicka här för att köpa din kurs och börja redan idag!