Pengarna tillbaks om du inte är nöjd!

Vi vet ingen annan aktör som lämnar denna garanti, så hur kan vi göra det?

Under ett antal år har vi arbetat med att förenkla och förfina vår svingteknink. Vi har skalat bort många svåra och skadliga delar av den traditionella svingen, eftersom de är både onödiga och så svåra att repetera. Nu anser vi oss kunna lära ut vår sving på ett bra och pedagogiskt sätt. 

Vi har haft grupper av nybörjare, medelhandicapare, låghandicapare samt elitspelare och fått väldigt bra gensvar. Vi ser att alla dessa grupper kan nyttja och förbättra sig med Golf för vuxna.

Anledningen till att vi vågar lämna denna generösa garanti är att vi är så övertygade om att den kommer att fungera för alla som ger den chansen. Svingen är enkel att genomföra och framförallt är den enkel att repetera. Det är just det som kommer att göra dig nöjd! Vi tror inte att dina absolut bästa slag kommer att bli så mycket bättre, däremot är vi helt säkra på att dina mindre bra slag kommer att bli betydligt bättre – oavsett vilken nivå du spelar på.

Hur fungerar garantin?

Precis som svingen är det också väldigt enkelt. När du köper och genomför hela vår Onlinekurs Bas Plus för   1 695 kr och därefter inte är nöjd, återbetalar vi hela beloppet. Allt du behövde göra är att skicka oss ett mail med information om varför du inte är nöjd och därefter återbetalar vi pengarna. Garantin gäller under 1 månad från inköpsdatum.