Om din nya sving inte funkar!

Då hjälper vi dig att svinga rätt!

Under ett antal år har vi arbetat med att förenkla och förfina vår svingteknink. Vi har skalat bort många svåra och skadliga delar av den traditionella svingen, eftersom de är både onödiga och så svåra att repetera. Nu anser vi oss kunna lära ut vår sving på ett bra och pedagogiskt sätt. 

Vi har haft grupper av nybörjare, medelhandicapare, låghandicapare samt elitspelare och fått väldigt bra gensvar. Vi ser att alla dessa grupper kan nyttja och förbättra sig med Golf för vuxna.

Vi är så övertygade om att den kommer att fungera för alla som ger den chansen. Svingen är enkel att genomföra och framförallt är den enkel att repetera. Det är just det som kommer att göra dig nöjd! Vi tror inte att dina absolut bästa slag kommer att bli så mycket bättre, däremot är vi helt säkra på att dina mindre bra slag kommer att bli betydligt bättre – oavsett vilken nivå du spelar på.

Vad gör du om den nya svingen inte fungerar som du önskar?

Precis som svingen är det också väldigt enkelt. Allt du behövde göra är att skicka oss ett mail info@golfforvuxna.se med information om varför det inte funkar och därefter påbörjar vi arbetet med att hitta rätt! Denna support är helt gratis! (videoanalys ingår inte)

Golf för vuxna AB

Sacke Frondelius