Vad gör Stenson så unik?

Vad gör Stenson så unik?

Visst är det imponerande att se Stenson ”smälla” ut sin spoon mitt i fairway och oftast ligger hans boll dessutom längre än konkurrenternas drivar! Och just detta är en av anledningarna till att han är en av världens bästa golfspelare! Han träffar fler fairways än många av de andra långtslående toppkonkurrenterna och skapar därför bättre möjligheter att träffa green, komma närmare pinnen och skjuta låga scorer!

Fakta: Stenson träffar 10% fler fairways, än snittet för för de som slår längst på PGA proffsens tio i topp lista. När PGA proffsen träffar fairway, ökar chansen att göra birdie med mer än 50%!! Att slå långt och träffa många fairways är ett vinnar koncept!

  

Vad har det med Golf för vuxna att göra?

Egentligen ingenting! Eftersom Proffsens golfspel är något helt annat än det vi vardags-golfare håller på med. Och alla jämförelser med Stensson&co kan därför sorteras in i ”humor-lådan”..visst säger man att ett gott skratt förlänger livet och det är ju härligt, för då kan vi lira några extra golfrundor på sluttampen!!

Jämförelsen vi kan göra mellan proffs och amatörer är att det lönar sig att slå rakt! Och kan man dessutom slå lite längre så kommer det som ”grädde på moset”..eller hur? Vi på Golf för vuxna menar att med vår enkla sving är det lättare att slå rakt och de flesta som testat svingen slår också längre! Vi lovar inte att du kommer upp i ”proffs-nivå” men vi tror att du snabbare kommer upp till din ”gilla nivå”  – KOLLA IN SVINGEN HÄR   – Nu kan du på kort tid lära dig den enklare svingen, läs mer om vår  ONLINE kurs

Fakta: Ett av medelgolfarens största problem är att de slår snett! Genom att slå rakare ökar chansen till bättre scorer – avsevärt!

Med förhoppning om en fin golfsäsong

Mvh
Sacke Frondelius

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish