Så här fungerar vår Onlinekurs Bas Plus

När du köper vår Onlinekurs Bas Plus får du en komplett utbildning som lär dig allt du behöver veta om din nya och enklare golfsving. Utbildningen består av fyra olika lektioner.

Den första lektionen finns tillgänglig med en gång. Därefter kommer de andra tre lektionerna finnas tillgängliga med två dagars mellanrum så att du ska kunna träna på varje delavsnitt innan vi går vidare. Du kommer aviseras om när det är dags för nästa lektion.

Till varje lektion får du en film samt dessutom ett nedskrivet träningsprogram. På ett mycket pedagogiskt sätt beskriver dessa program hur du kan träna på de saker som vi går igenom i filmerna. Vi tar även upp de moment som kan gå fel i början och visar med tydliga animationer vad som är rätt och fel.

Allt detta ingår i Onlinekursen Bas Plus:

  • 5 st instruktionsfilmer, som på ett enkelt och överskådligt sätt, steg för steg visar hur du ska bygga upp din nya sving (den femte filmen är den fullständiga instruktionfilmen).
  • 4 st beskrivningar med förklaringar om varje delmoment i text och bild.
  • 4 st pedagogiskt utformade träningsprogram om hur du ska träna de olika momenten.
  • Till varje avsnitt medföljer ett analys/kontrollverktyg (bilder/texter) så att du verkligen gör rätt i din träningsuppbyggnad.
  • Under kurstiden har du fri tillgång till våra tränare online – ställ frågor vi svarar.
  • När du avslutat kursen kan du utan extra kostnad skicka in en video till vår expertgrupp för analys – du får svar inom 48 tim.
  • Om du genomfört kursen och följt träningsprogrammet garanterar vi pengarna tillbaks om du inte är nöjd (gäller 1 månad från inköpsdatum)

Vi är helt övertygade om att ditt golfspel kommer förbättras med din nya och enklare golfsving! 

Faktum är att om du följer våra filmer och träningsprogram så lämnar vi en garanti till dig om du mot förmodan inte inte är nöjd! Inom 1 månad från inköpsdatum då ger vi pengarna tillbaka! Läs mer om garantin här. 

Utöver filmerna och träningsinstruktionerna ingår även en svinganalys på just din sving. När du genomfört kursen och tränat på svingen är det kanske ändå någon fråga som dyker upp och då står vi beredda att ge dig feedback. Du filmar helt enkelt din sving, framifrån och från sidan, och mailar sedan till oss tillsammans med eventuella frågor på info@golfforvuxna.se. Därefter kommer våra experter att titta på filmen och ge dig återkoppling inom 48 timmar.

Klicka här för att köpa din kurs och börja redan idag!